Nine Zero • Acoustic 90s Cover Band

The Acoustic Nineties Cover Band

Don't Let Go

origineel door En Vogue

Wat dacht je van Britney’s Baby One More Time, afgewisseld met Show Me Love van Robin S? Voor de één een echte Narcotic (Liquido), voor de ander een Kryptonite (3 Doors Down), maar sowieso een feestje.

Om nog maar te zwijgen van Rhythm Is A Dancer ... oh Snap!

De band

Drie jongemannen, strak in ‘t pak. Op piano en gitaar vullen ze de avond met akoestische versies van de bekendste hits uit de jaren ‘90. Leuke achtergrondmuziek die naarmate de avond vordert ook iets luider en dansbaarder kan.

Een eigenzinnig alternatief voor de standaard coverband, da’s verzekerd.

De set

De rolverdeling binnen de band is duidelijk: één van hen zingt alle populaire liedjes, een andere brengt meer alternatieve nummers. En de guilty pleasures uit de 90s? Ook daar hebben we iemand voor.

Op die manier valt de set bij iedereen in de smaak en kan elke gast zich wel met minstens één van de drie zangers identificeren.

Popular Alternative Guilty pleasure

Alternative

Voor de luisteraar die Studio Brussel boven Radio Donna verkoos, presenteren we een setlist vol nummers die toch vlot door de keel van het brede publiek gaan én dus ook van onze Mr. Alternative.

Luchtgitaren klaar? Headbangen mag op onze akoestische versies :-)

  • Bitch Meredith Brooks
  • Iedereen Is Van De Wereld The Scene
  • Ironic Alanis Morissette

All The Small Things

origineel door blink-128

Guilty pleasure

Divastreken en boyband-pasjes? Nee hoor, onze Mr. Guilty Pleasure heeft er niet speciaal dansles voor gevolgd. Hij kon het al gewoon!

Laat je onderdompelen in de foutste - maar misschien ook wel de lekkerste - megahits van de nineties.

  • 5, 6, 7, 8 Steps
  • Believe Cher
  • I Want It That Way Backstreet Boys

Barbie Girl

originieel door Aqua

Contacteer Nine Zero

Wil je de leukste hits uit de jaren ‘90 op jouw evenement, dan kan dat vanaf 90 minuten tot 4 uur lang, ideaal dus voor korte recepties of langere feesten. Nine Zero is ook beschikbaar als mobiele band.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.